Nederlands Vlaams English (UK)

Sevilla Wandeltocht Wandeling Wandelen
(Nederlands gesproken)


Beziens­waardigheden Hoogtepunten Wandeltocht Sevilla

sevilla wandeltocht wandeling hoogtepunten bezienswaardigheden highlights

Bekijk de belangrijkste hoogtepunten en bezienswaardigheden van Sevilla met onze onvergetelijke Highlights wandeltocht, met een professionele Vlaamse of Nederlandse gids.

Deze wandeltocht of wandeling gaat langs de bekende en minder bekende highlights en bezienswaardigheden in het oude centrum (Casco Antiquo) van Sevilla en ook naar de naar de artistieke wijk Triana. Jouw gids neemt je onder andere mee naar Plaza de España, Pargue Maria Louisa en de historische wijk Santa Cruz. De beroemde, ooit gewezen Joodse wijk van Sevilla.

Onze wandeltocht is bekend om zijn persoonlijke aandacht en gedetailleerdheid! Wij werken daarom met kleine groepen (max. 8 tot 10 personen) en de wandeling is alleen in het Nederlands! Dus je hoeft niet te luisteren naar of te wachten op andere talen die je misschien niet eens verstaat?

Deze wandeltocht of wandeling is ook ideaal wanneer je slechts een (zeer) beperkte tijd hebt in Sevilla (bijvoorbeeld met een geplande rondreis door Andalusië, Spanje). In 2,5 uur laat de Nederlandse of Vlaamse gids jou de bekende en minder bekende highlights, hoogtepunten en bezienswaardigheden in het oude centrum beleven!

Een gratis drankje en een plattegrond van Sevilla zijn bij deze fietstocht of bike tour inbegrepen.

Wil je eerst een leuke foto impressie zien? Klik dan hier.

Dagen: Ma/Di/Wo/Do/Vr/Za/Zo
Tijd: 10:30 of 13.30 uur (andere tijden in overleg)6
Prijs: Slechts € 19 p.p.
Incl.:

Annuleren altijd kostenloos
Gratis consumptie en plattegrond
• Alleen Nederlands gesproken
• Max. 8-10 personen per gids
Privé Tocht op aanvraag
• Tocht is geschikt voor minder validen

⬤ Boek nu, Betaal later! ❯❯

Onze Tochten in Sevilla

💡 Sevilla geschikt voor minder validen?

Wist je dat wij met veel plezier en succes complete programma's verzorgen voor mensen die slecht ter been zijn en/of rolstoelgebruikers? Voor informatie, stuur vrijbijvend e-mail naar .


 
facebook instagram youtube whatsapp