Nederlands Vlaams English

Sevilla Feria de Abril Wandeltocht Wandeling
(Nederlands gesproken)


× CORONA UPDATE!:

Per 1 juli 2020 zijn toeristen weer van harte welkom in Sevilla en zijn wij ook weer geopend! Om te zorgen dat jij zorgeloos kan genieten van onze tours hebben wij de volgende COVID-19 maatregelen genomen:

Onze fietsen worden, bijvoorbeeld, na elk gebruik optimaal gereinigd met een alcohol­oplossing en met een stoom­apparaat.

V.w.b. de grootte van de groep kijken wij eerst naar de groepssamenstelling. Familie en vrienden (min. 4 pers.) gaan op stap met én gids. In geval van een gemengde groep is het maximaal aantal personen gesteld op minimaal 4 en maximaal 6.

Zo kunnen wij jou toch onze onvergetelijke, Corona Proof, tochten en tours aanbieden. Hopelijk tot snel in Sevilla!

Feria de Abril Wandeltocht Sevilla

sevilla feria de abril wandelen wandeltocht wandeling

Laat je verrassen door de wereld beroemde Feria de Abril. Het jaarlijks terugkerende volksfeest of kermis van de Sevillanen. Vergis je niet want gedurende een week wordt dit feest bezocht door bijna vijf miljoen mensen!

Dit evenement speelt zich af op een terrein van 450.000 m2 in de wijk Remedios, met meer dan 1.000 fel gekleurde casetas, de typische Feria huisjes. Bijna alle casetas zijn in het bezit van Sevillaanse families, verenigingen of bedrijven.

Met deze wandeltocht neemt jouw Vlaamse of Nederlandse gids je mee naar de wondere wereld van dit bijzondere festival met al haar legendes en tradities. Je krijgt een wandeling over het terrein en ondertussen vertelt je Nederlandse gids over de geschiedenis en achtergronden van de Feria de Abril, de functie van de casetas, leer en zie het verschil tussen de Flamenco en Sevillano dansstijlen, geniet van de sierlijke optochten van paarden en koetsen! Een ervaring die je gewoonweg niet mag missen als je deze periode in Sevilla bent. Echt niet!

Een gratis drankje en een leuk aandenken aan Sevilla zijn bij deze Feria de Abril wandeltocht.

💡 Wist je dat...

De Nederlandse Koning Willem Alexander in het jaar 1999 koningin Maxima heeft leren kennen op deze Feria de Abril in Sevilla?

💡 Wist je dat...

In 2020 is de Feria de Abril van 28 april tot 3 mei. Boeken voor onze Feria de Abril Special Tocht 2020 kan al vanaf nu!

Dagen: Ma/Di/Wo/Do/Vr/Za
Tijd: 16:00 - 18:00 uur (andere tijden in overleg)
Prijs: Slechts € 21 p.p.
Incl.:

Annuleren altijd kostenloos
Gratis consumptie en aandenken
• Veilige en goed onderhouden fiets
• Alleen Nederlands gesproken
• Max. 8-10 personen per gids
Privé Tocht op aanvraag
• Tocht is geschikt voor minder validen

⬤ Boek nu, Betaal later! ❯❯

Onze Tochten in Sevilla

💡 Sevilla geschikt voor minder validen?

Wist je dat wij met veel plezier en succes complete programma's verzorgen voor mensen die slecht ter been zijn en/of rolstoelgebruikers? Voor informatie, stuur vrijbijvend e-mail naar .


 
facebook instagram youtube whatsapp