Nederlands Vlaams English (UK)

Sevilla Wandeltocht Wandeling Wandelen
(Nederlands gesproken)


× CORONA UPDATE!:

Per 1 juli 2020 zijn toeristen weer van harte welkom in Sevilla en zijn wij ook weer geopend! Om te zorgen dat jij zorgeloos kan genieten van onze tours hebben wij de volgende COVID-19 maatregelen genomen:

Onze fietsen worden, bijvoorbeeld, na elk gebruik optimaal gereinigd met een alcohol­oplossing en met een stoom­apparaat.

V.w.b. de grootte van de groep kijken wij eerst naar de groepssamenstelling. Familie en vrienden (min. 4 pers.) gaan op stap met én gids. In geval van een gemengde groep is het maximaal aantal personen gesteld op minimaal 4 en maximaal 6.

Zo kunnen wij jou toch onze onvergetelijke, Corona Proof, tochten en tours aanbieden. Hopelijk tot snel in Sevilla!

Sevilla by Night Wandeltocht Wandeling

sevilla by night wandeltocht wandelen wandeling

Een onvergetelijke wandeltocht of wandeling in de avond door het oude centrum (Casco Antiguo) van Sevilla met al haar fascinerende, historische verhalen, legendes en geheimen van de oude Joden, Romeinen, Moren en de Katholieken, met een professionele Vlaamse of Nederlandse gids.

Door de zeer lange, oude historische geschiedenis en de vele overheersers, hebben ontzettend veel culturen of beschavingen hun typische sporen achtergelaten in Sevilla. Tijdens deze wandeltocht laat de gids jou deze verborgen invloeden zien en je hoort de bijbehorende legendes en verhalen.

Lopen en dwalen met ons door de smalle donkere steegjes met de typische kasseien zoals in de bekende, voormalige, historische Joodse wijk, Santa Cruz. Zie romantische, pleintjes, elk met een bijzonder verhaal. De Sevilla by Night wandeltocht is een sprookjesachtige beleving die je niet snel zal vergeten.

Een gratis drankje, een leuk aandenken aan Sevilla en een plattegrond zijn bij deze fietstocht of bike tour inbegrepen.

Dagen: Ma/Di/Wo/Do/Vr/Za/Zo
Tijd: 19:30 of 21.30 uur (andere tijden in overleg)6
Prijs: Slechts € 21 p.p.
Incl.:

Annuleren altijd kostenloos
Gratis consumptie, aandenken en plattegrond
• Alleen Nederlands gesproken
• Max. 8-10 personen per gids
Privé Tocht op aanvraag
• Tocht is geschikt voor minder validen

⬤ Boek nu, Betaal later! ❯❯

Onze Tochten in Sevilla

💡 Sevilla geschikt voor minder validen?

Wist je dat wij met veel plezier en succes complete programma's verzorgen voor mensen die slecht ter been zijn en/of rolstoelgebruikers? Voor informatie, stuur vrijbijvend e-mail naar .


 
facebook instagram youtube whatsapp