Nederlands Vlaams English

Sevilla Fietsen Fietstocht Bike tour
(Nederlands gesproken)


Markten Marktjes Markthallen Fietstocht Sevilla

sevilla fietsen fietstocht bike tour markten marktjes markthallen

Deze prachtige fietstocht of bike tour, met professionele Vlaamse of Nederlandse gids, laat je de meest bekendste, lokale markten, marktjes en markthallen in Sevilla zien. Mercadillos in het Spaans. Je bezoekt zowel klassieke, traditionele en moderne markt(hallen) met een Nederlandstalige gids. Al deze markten zijn authentiek en waar de Sevillianen hun inkopen of boodschappen doen. Dus geen specifieke markten opgezet voor toeristen!

De gids legt in het Nederlands uit wat de verschillen zijn tussen de markten of markthallen. Je hoort hoe de markten zijn ontstaan, hun geschiedenis, waarom de markthallen zo zijn ingedeeld, welke veranderingen de markten hebben ondergaan, wat het verschil is tussen een mercadillo en een mercado. Ook laat de Nederlandse, lokale gids zien welke typische of authentieke waren er te koop zijn. Afhankelijk van de markt en marktkoopman zijn er gelegenheden om enkele lokale waren te proeven.

Onze fietstocht of bike tour is bekend om zijn persoonlijke aandacht! Wij werken daarom met kleine groepen (max. 8 tot 10 personen) en de fietstocht is alleen in het Nederlands! Dus je hoeft niet te luisteren naar of te wachten op andere talen die je misschien niet eens verstaat?

Onze fietsen of bikes zijn geschikt voor de langere Vlaming en worden dagelijks onderhouden in de werkplaats. Op verzoek is veel mogelijk zoals kinderzitjes, tandem of electrische fiets (meerprijs). Fietsen voor kinderen zijn natuurlijk ook aanwezig.

Het fietsen langs de markten of markthallen gaat onder begeleiding van een Vlaamse of Nederlandse lokale gids, voor het grootste deel veilig over de groene fietspaden (Vias Verdes). De intensiteit van het fietsen of tempo is makkelijk. Sevilla is een zeer vlakke stad zonder heuvels.

Een gratis drankje, een leuk aandenken aan Sevilla en een plattegrond zijn bij deze fietstocht of bike tour inbegrepen.

Dagen: Ma/Di/Wo/Do/Vr/Za
Tijd: 10:30 of 13.00 uur (andere tijden in overleg)6
Prijs: Slechts € 24,75 p.p.
Incl.:

Annuleren altijd kostenloos
Gratis consumptie, aandenken en plattegrond
• Veilige en goed onderhouden fiets
• Alleen Nederlands gesproken
• Max. 8-10 personen per gids
Privé Tocht op aanvraag
• Tocht is niet geschikt voor minder validen

⬤ Boek nu, Betaal later! ❯❯

Onze Tochten in Sevilla

💡 Sevilla geschikt voor minder validen?

Wist je dat wij met veel plezier en succes complete programma's verzorgen voor mensen die slecht ter been zijn en/of rolstoelgebruikers? Voor informatie, stuur vrijbijvend e-mail naar .


 
facebook instagram youtube whatsapp