Nederlands Vlaams English

Sevilla Fietsen Fietstocht Bike Tour
(Nederlands gesproken)


Highlights Hoogtepunten Fietstocht Sevilla

sevilla bezienswaardigheden hoogtepunten highlights fietsen fietstocht bike tour

Beleef de hoogtepunten en bezienswaardigheden van Sevilla met onze onvergetelijke Highlights fietstocht of bike tour en professionele Vlaamse of Nederlandse gids.

Deze fietstocht of bike tour (Nederlands gesproken) gaat langs de bekende en minder bekende highlights en bezienswaardigheden in het oude centrum (Casco Antiquo) van Sevilla. Jouw gids neemt je onder andere mee naar Plaza de España, Pargue Maria Louisa, de voormalige Joodse wijk Santa Cruz, maar ook de traditionele en artisitieke wijk Triana) aan de overkant van de río Guadalquivir.

Onze fietstocht of bike tour is bekend om zijn persoonlijke aandacht! Wij werken daarom met kleine groepen (max. 8 tot 10 personen) en de fietstocht is alleen in het Nederlands! Dus je hoeft niet te luisteren naar of te wachten op andere talen die je misschien niet eens verstaat?

Onze fietsen of bikes zijn geschikt voor de langere Vlaming en worden dagelijks onderhouden in de werkplaats. Op verzoek is veel mogelijk zoals kinderzitjes, tandem of electrische fiets (meerprijs). Fietsen voor kinderen zijn natuurlijk ook aanwezig.

Het fietsen langs de highlights gaat onder begeleiding van een Nederlandse of Vlaamse, lokale gids, voor het grootste deel veilig over de groene fietspaden (Vias Verdes). De intensiteit van het fietsen of tempo is makkelijk. Sevilla is een zeer vlakke stad zonder heuvels.

Onze fietstocht of bike tour is ook ideaal wanneer je slechts een zeer beperkte tijd hebt in Sevilla (bijvoorbeeld met een geplande rondreis door Andalusië). In 2,5 uur laat de Nederlandse gids jou de bekende en minder bekende highlights en bezienswaardigheden in het oude centrum beleven!

Een gratis drankje en een plattegrond van Sevilla zijn bij deze fietstocht of bike tour inbegrepen.

Wil je eerst een leuke foto impressie zien? Klik dan hier.

Dagen: Ma/Di/Wo/Do/Vr/Za/Zo
Tijd: 10:30 of 13.30 uur (andere tijden in overleg)6
Prijs: Slechts € 24,75 p.p.
Incl.:

Annuleren altijd kostenloos
Gratis consumptie, aandenken, plattegrond
• Veilige en goed onderhouden fiets
• Alleen Nederlands gesproken
• Max. 8-10 personen per gids
Privé Tocht op aanvraag
• Tocht is niet geschikt voor minder validen

⬤ Boek nu, Betaal later! ❯❯

Onze Tochten in Sevilla

💡 Sevilla geschikt voor minder validen?

Wist je dat wij met veel plezier en succes complete programma's verzorgen voor mensen die slecht ter been zijn en/of rolstoelgebruikers? Voor informatie, stuur vrijbijvend e-mail naar .


 
facebook instagram youtube whatsapp