Nederlands Vlaams English

Sevilla Restaurant Eten Tapas Tocht
(Nederlands gesproken)


Klassieke Tapas Tour Triana Sevilla

sevilla tapas tocht eten restaurant triana

Heb je zin om traditionele of klassieke tapas te eten in de authentieke en artistieke wijk Triana met een professionele Nederlandse of Vlaamse gids? Deze wijk bevindt zich aan de overkant van de historische rivier Guadalquivir die Sevilla scheidt. Triana is volgens haar inwoners absoluut geen Sevilla en is, naar eigen zeggen, de geboorteplaats van de Flamenco dansstijl evenzo van de wereldberoemde traditionele of klassieke tapas.

Ervaar met onze Tapas Tocht Triana, deze oude wijk met haar eigen, bijzondere geschiedenis, de authentieke restaureantjes of barretjes, de Flamenco scholen en haar mooie keramiek of aardewerk. Bij voorkeur in de avond met heerlijke authentieke tapas, drankjes en typische verhalen en legendes.

Tapas Tocht Triana is veel gezelligheid met eten, drinken, luisteren en genieten plus een wandeling op zijn puurst, door de wijk Triana, langs minimaal drie lokale barretjes of restaurantjes om je traditionele of klassieke tapas te laten proeven. Natuurlijk is alles vergezeld door lekkere drankjes en culinaire uitleg van een Nederlandse of Vlaamse gids!

Je krijgt dus drie, verschillende authentieke tapas per persoon die je makkelijk met elkaar kunt delen. Dus wanneer je met twee personen een tapas tocht boekt krijg je zes verschillende tapas! Inclusief drankjes in drie lokale tapas barretjes of restaurantjes en met een Nederlandse of Vlaamse gids voor de culinaire uitleg. Vergis je niet, de hoeveelheid is meer dan voldoende zodat je niet met honger naar huis gaat! Aan het eind van de tapas tocht ontvang je ook nog eens een leuk aandenken.

Wil je eerst een leuke foto impressie zien? Klik dan hier.


sevilla tapas eten restaurant embutidos

Heerlijke Plato de Embutidos!

Deze tapas tour is uit te breiden met een heerlijke plato de embutidos. Een schotel ruim belegd met typische Andalusische vleeswaren, kaas en natuurlijk extra drankjes. Onze aanrader voor slechts € 7,50 per persoon! Zin in deze lekkernij? Boek dan de Tapas Tour Centrum✚.

Voor foodies of lekkerbekken is deze tapas tour een absolute Must Do!

Heb je meer zin in een mix van moderne en authentieke tapas? Kijk dan even naar onze Tapas tour Centrum! Vergeet ook niet onze klassieke Spaanse ham proeverij.

Dagen: Ma/Di/Wo/Do/Vr/Za/Zo
Tijd: 20:00 - 22:30 uur (andere tijden in overleg)
Prijs: Slechts € 44,50 p.p.
Incl.:

Annuleren altijd kostenloos
Gratis aandenken
• Verschillende tapas en drankjes in diverse gelegenheden
• Alleen Nederlands gesproken
• Max. 8-10 personen per gids
Privé Tocht op aanvraag
• Tocht is geschikt voor minder validen

⬤ Boek nu, Betaal later! ❯❯

pia tours sevilla tip van angela

Vragen? Whatsapp of bel mij voor info:

+34 605 148 138 of Whatsapp.

Ma-Zo van 08:00-23:00 uur. Ik spreek gewoon Nederlands!


Onze Tochten in Sevilla

💡 Sevilla geschikt voor minder validen?

Wist je dat wij met veel plezier en succes complete programma's verzorgen voor mensen die slecht ter been zijn en/of rolstoelgebruikers? Voor informatie, stuur vrijbijvend e-mail naar .


 
facebook instagram youtube whatsapp