Nederlands Vlaams Deutsch English (UK) English (US)

Waarom Pia Tours Sevilla?

Met ons zal je in Sevilla het onvergetelijk wandelen, fietsen en tapas proeven of een authentieke Flamenco show bijwonen. Wij verzorgen ook de meest complete (dag) programma's voor toeristen of (zakelijke) groeparrangementen dan wel bedrijfsuitjes. Wij maken het onvergetelijk!

Al onze klanten zijn zeer tevreden. Heel simpel kunnen wij je verwijzen naar onze goede beoordelingen op:

Tripadvisor
Zoover
Facebook
Google+

Wij zijn bijzonder trots op onze recensies en zijn er bovendien erg dankbaar voor! Het zijn de resultaten van ons enthousiasme plus de volgende vijf uitgangspunten waar Pia Tours Sevilla voor staat:


pia tours sevilla over ons value for money

1. Best value for money

Een tour of dienst van Pia Tours is beste waar voor je geld, wij zijn het voordeligst in heel Sevilla! Bovendien betaal jij pas wanneer je de tour of dienst hebt afgenomen en niet vooraf bij de boeking. Annuleren kan altijd en is kostenloos (tot 1 uur van te voren). Wij werken alleen met passievolle, professionele collega's (dus geen studenten of passanten). Elke collega doorloopt een opleidingstraject en moet geslaagd zijn voor onze diplomering. Een ding staat voorop: Jou ook verliefd laten worden op schitterend Sevilla, de onontdekte parel van Andalusië.


pia tours sevilla over ons free tips support

2. Free local tips and support

Jij wil zo veel mogelijk uit je stedentrip naar Sevilla halen? Daarom krijg je bij ons niet alleen tijdens je tour onze tips en adviezen maar kan je ook op ons rekenen voor of na je tour. Heb je een tour geboekt? Dan krijg je 'Free Full Customer Support' tijdens je hele verblijf! Neem ook gerust en vrijblijvend contact op als je van plan bent om naar Sevilla te komen. No worries!


pia tours sevilla over ons small groups thumb120

3. Groups max. 8-10 persons

Voor ons is dit het absoluut maximum aantal mensen in een tour. Waarom? Heel simpel. Wij willen iedereen de volle en persoonlijke aandacht geven die je verdient en alle vragen rustig en uitgebreid kunnen beantwoorden. Bovendien kan jouw gids dit maximaal aantal mensen veilig door Sevilla loodsen. Alles, zodat Sevilla voor jou onvergetelijk wordt. Ben je toch met meer dan 8-10 mensen? Dan zetten wij gewoon meer collega's in!


pia tours sevilla waarom mono language

4. Mono language tours

Het is niet prettig als je een tour hebt in meerdere talen. Je moet immers verplicht wachten totdat de gids klaar is met het vertalen. Je hoort of begrijpt niet alle vragen. Bovendien gaat dit van jouw kostbare tijd af zodat je informatie of een hoogtepunt kan missen. Vandaar dat onze tours alleen in het óf Nederlands (Vlaams) óf Engels óf Duits zijn. Volle aandacht, lekker duidelijk en zonder tijdverlies voor jou!


pia tours sevilla waarom safe bike

5. Safe bike and tours

Jouw veiligheid staat bij ons voorop! Kleine, overzichtelijke groepen van max. 8-10 personen. Onze fietsen zijn geschikt of opo maat voor de langere Noord Europeaan. Voor kinderen tot 16 jaar is een helm op de fiets verplicht (gratis) en voor kinderen tot 4 jaar zijn er veilige kinderzitjes (gratis). Er zijn ook veilige karretjes voor kinderen achter de fiets. Dagelijks worden de fietsen gecontroleerd en onderhouden door een deskundig team. Onze tours zijn bijna geheel uitgezet over de vele kilometers groene fietspaden die Sevilla rijk is.


Onze uitgangspunten = Jouw uitgangspunten?

Wanneer jij, net zoals wij, onze uitgangspunten uiterst belangrijk vindt tijdens een tour? Boek dan een van onze onvergetelijke wandel tour, fietstour, tapas tour of flamenco show. Laat ons zien wat wij voor jou kunnen betekenen met onze persoonlijke aandacht!


Meer over Ons 
 
facebook instagram youtube whatsapp